Mortensvenstrup@gmail.com -+45 29881637 - Gartnergade 9c stth 2200 København N

Filmmusik og Lydkunst

 

 


 

De sidste år har en stor del af mit arbejde centreret sig omkring at skabe musik til film. Jeg holder meget af dette arbejde af flere grunde.

 

Jeg sætter stor pris på at arbejde med mennesker, som kan noget helt andet end jeg selv. Dette gør sig i høj grad gældende på et filmhold. Jeg oplever også et socialt engagement, særligt i dokumentarfilmsbranchen. Dette kan jeg godt lide og identificerer mig med det. Og ikke mindst oplever jeg at min musik med sit stærke fokus på klang og rum egner sig godt til film.

 

Mit interessefelt går i rigtig mange retninger. For tiden er mit fokus på krop og bevægelse, sanser, træer/planter og drømme. Desuden har jeg en stærk social bevidsthed og interesserer mig for kampen mod undertrykkelse på alle planer.

 

Jeg er også meget interesseret i de rumdannende og stedspecifikke aspekter af lyd. Dette gør sig gældende i mit arbejde med musik til biografsalens surround-lyd. Men også når jeg arbejder med mere rendyrket lydkunst kommer dette til udtryk. Mit lydværk Barndom og Revolution (link) er i særdeleshed en rumoplevelse skabt af lyd. Og også mit igangværende projekt KRIG (forventet afsluttet i 2019) kommer dette til at være en stærk faktor.

 

Se liste over lydkunstprojekter og film, jeg har lavet musik til, under Udgivelser og Samarbejder.

 

Jeg har et stort arkiv med ubrugt filmmusik. En del af det har gjort tilgængelig på min Soundcloud-side (link). Her kan blandt andet findes Endnu Ubrugt Filmmusik (link). og Endnu Ubrugt Filmmusik 2 (link).

 

Kontakt mig for adgang til et større udvalg fra dette arkiv.

 


 

Udvalgte film:

 

On the Edge of Freedom

 

Anita Hopland og Jens Lengerke
Produceret af Søren Steen Jespersen
Larm Film, 2017

 

Denmark by the Ganges

 

Nicolàs Servide Staffolani
Produceret af Andreas Dalsgaard
Elk Film, 2017

 

Warriors from the North

 

Søren Steen Jespersen
Produceret af Helle Faber
Made in Copenhagen, 2015